maandag 17 november 2014

omslagdoek ....

Een omslagdoek, je ziet er zovele ...... Op drops.nl vond ik een mooie omslagdoek die ik wel wilde maken. Ik had deze wol ooit eens vorig jaar gekocht bij de Wibra. En ooit met een omslagdoek begonnen met een patroon van drops. Maaar aangezien ik niet van de hele grote patronen ben liet ik deze al gauw links liggen en ben verder gegaan met allerlei andere projecten/creaties.
Recent lid geworden op Facebook bij poncho's en omslagdoeken en kreeg toch weer het idee om er een voor mijzelf te gaan maken. Eerst het resterende wol uitgehaald waar ik ooit aan was begonnen en  weer opnieuw een drops patroon uitgezocht voor het patroon. Naar eigen idee steken opgezet en lekker de afgelopen week elke avond zitten haken. Ik heb een rechthoekige lap gehaakt en aan beide uiteinde franjes geknoopt. 

                                                                                                                  Oja, nog even....Ik werk samen met mensen met een verstandelijke beperking. Ik wil dit even laten zien omdat ik het zo lief vind en zo'n mooi gebaar. Ik kreeg dit voor mijn kleinzoon Koen. De cliente had dit speciaal voor hem gemaakt, ik kreeg van haar nog  wel nog een mededeling erbij.....ik moest het zelf nog maar even in elkaar zetten.
                                                  
                                                                             

2 opmerkingen:

 1. Hahahaaaaa, ik zit hier te schuddebuiken van het lachen! Onbetaalbaar!
  Krijg je niet de neiging om het zo in te lijsten?
  Je sjaal is mooi geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oh wat een super lief cadeau en watt spreekt daar ook een waardering voor jou uit.
  gr Lenie

  BeantwoordenVerwijderen